Rólunk

Miért válasszon minket?
A cégünk, és az általunk beszerezhető szolgáltatások, termékek széleskörű halmazával a minőségi megoldások szakértői vagyunk.
  • Legyen szó informatikai rendszerének üzemeltetéséről,
  • Informatikai rendszerének fejlesztéséről,
  • Informatikai csapatának támogatásáról
  • Telekommunikációs csatornák fejlesztéséről
Engedje meg, hogy bemutatkozzunk.

Cégünk az ITEX SOLUTIONS KFT. 2014 elején került bejegyzésre. A fő célunk az informatikai igények felkutatása,és azoknak teljes körű és ügyfélközpontú kiszolgálása.Kollegáink és partnereink mind jelentős információs technológiai múltra tekintenek vissza. A megoldásaink a kis és középvállalati, továbbá nagyvállalati szegmensben is releváns értékeket képeznek. A széles palettából fakadóana cégünk szolgáltatásköre az informatikán belül igen szerteágazó.

Jellemző nálunk a klasszikus informatikai rendszerek üzemeltetése és fejlesztése. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az ügyfeleink számára, hogy ne kelljen maguknak szaktudással és tapasztalattal rendelkező kollegát alkalmazniuk, mert azt havi elszámolható összeg fejében kiszervezzük nekik. A szolgáltatás nem ismer szabadságot és betegséget.

Jellemző nálunk hogy eseti munkavégzéssel minősítjük a megrendelő informatikai rendszerét és tanácsot adunk a fejlesztésekre. Megkeressük a hibákat, feltárjuk azokat, továbbá meghatározzuk a szükséges fejlődési mérföldköveket. Ezzel a szolgáltatással fejlesztési tervet hozunk létre, ami alapján bármelyik szakértő képes kivitelezni a szükséges lépéseket.

Jellemző nálunk hogy támogatjuk az informatikai rendszerek üzemeltetőit, hogy az általános munkavégzésük mellett is tudjon az rendszer fejlődni. Az üzemeltetés támogatás igen fontos lehet, ha egy közép méretű vállalat egy új szoftvert szeretne bevezetni, de nincs rá kapacitása házon belül. A szolgáltatásunk tartalmaz informatikai oktatást, személyes, vagy távfelügyeleti munkavégzést és tervezhető mérföldköveket.

Jellemző nálunk hogy teljes telekommunikációs fejlesztést hajtunk végre, legyen szó internet szolgáltatásról, telefóniáról, vagy videokonferenciáról. A szolgáltatói kapcsolódásaink lehetővé teszik, hogy költséghatékony megoldásokat szállítsunk TELCO területen. Legyen szó akár internet alapú (VOIP) vagy mobiltelefóniáról.Mikrohullámú internet szolgáltatásról, belföldi vagy nemzetközi bérelt vonali internet szolgáltatásról. Megszerezzük a jó árakat a kis vagy nagy szolgáltatóktól és szállítjuk azokat.

Jellemző nálunk hogy bérleti konstrukcióban kérnek tőlünk Microsoft rendszereket. Fontos tényező hogy érvényes Microsoft SPLA (Service Provider Licence Agreement) szerződéssel rendelkezünk. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy bérleti konstrukcióban adjuk a Microsoft licenceket a szolgáltatásunk mellé. Az ügyfeleinknek nem kell megvásárolniuk a szoftvereket, hanem bérelhetik is tőlünk, havonta meghatározható mennyiségben.

Jellemző ránk hogy az ügyfeleink hosszú távon partnereink is maradnak.Kiemelt fontosságúnak tartjuk az céges információk védelmét ezért több ezirányú szolgáltatással is rendelkezésre állunk. Információ biztonságirányítási Audit ISO 27001, Ethical Hacking, DRP - Disaster Recovery Plan (katasztrófa helyreállítási terv).

Önkormányzatok számára támogatást nyújtunk a kötelező ASP bevezetéshez között 2013. évi L. Törvény az állami és önkormányzati szervek elektronikus információbiztonságáról-értelmezésében a meglévő informatikai biztonsági szabályzatok módosításában vagy elkészítésében.

Microsoft kereskedelmi minősítéseink:

minősítések

Erősségeink

A leggyakrabban adott szolgáltatásaink az ügyfeleink eseti vagy általános igényei alapján.

Felhő integráció
Microsoft üzemeltetés
Microsoft fejlesztés
Microsoft integráció
Microsoft üzemeltetés támogatás
Linux üzemeltetés
Weboldal; html, wordpress joomla
VOIP telefónia
Nyomtatási szolgáltatások
Programozás
Ethical Hacking – Etikus hekkelés
MSZ ISO/IEC 27001:2014-es szabvány
Gyártók akiket preferálunk
Szolgáltatásaink